Kino4ua.com
R

Небезпечні зв'язки

Рік:
Ор. назва:
Dangerous Liaisons
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Стівен Фрірс
Тривалість:
01:59:53
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Дія картини відбувається у Франції вісімнадцятого століття. Головні герої, маркіза де Мертей і Віконт де Вальмон, як і в творі Шодерло де Лакло, постають перед нами колишніми коханцями і витонченими інтриганами, загрузлими в лицемірстві. Вони задумали гру за участю юної Сесіль Воланж, що є нареченою давнього коханця маркізи, якого вона бажає помститися.

Щоб виставити графа в самому непривабливому світлі, маркіза де Мертей доручає Вальмону спокусити дівчину. В якості нагороди вона обіцяє йому свою прихильність. Але подальший перебіг подій змушує маркіза шукати інші шляхи, адже замість виконання підступного плану її спільник захоплюється доброчесною дружиною президента Турвеля. Незабаром мадам де Турвель відповідає взаємністю безжалісному серцеїдові Вальмону, але маркіза вже знає, як засмутити їх відносини. Завдяки своїм махінаціям вона підводить справу до дуелі між Віконтом і шевальє Дансені, який має ніжні почуття до Сесіль. В результаті один з них розплачується власним життям, а маркіза, чия роль в цій трагедії скоро стає відома світському суспільству, піддається остракізму. ©Kino4ua Небезпечні зв'язки 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?