Kino4ua.com
HD 720p
R

Чи боїшся ти темряви? (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Are You Afraid of the Dark?
Країна:
Канада
Категорія:
Режисер:
Дін Ізраелайт
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ColdFilm, HDRezka Studio, HDRezka Studio (Украинский), LostFilm, Octopus, TVShows, Дублированный
Чи дійсно темрява здатна збільшити людські страхи? Чому саме вночі наші фобії спливають назовні? І чи існує в темний час доби щось таке, що виходить за межі нашого світу? Автори серіалу «Чи боїшся ти темряви?» пропонують своїм глядачам побачити відповіді на всі ці питання.

Нас знайомлять з молодими людьми, які вирішують організувати своє закрите співтовариство. З цього моменту народжується «Північне суспільство». Його учасники регулярно збираються разом для того, щоб у нічний час доби ділитися один з одним страшними історіями.

Одного разу в «Північне суспільство» вступає новий учасник. Хлопці знову збираються разом біля вогнища, щоб послухати страшні історії. Однак ситуація швидко виходить з-під контролю після того, як розказана історія починає оживати у них на очах. Вони самі стають частиною тих жахів, якими лякали один одного. Але як це можливо? Невже в основі страшних оповідань і міських легенд лежить правда?

Серії серіалу рекомендуємо до перегляду на нашому сайті онлайн всім любителям похмурих трилерів і шанувальникам однойменного шоу, що виходило в дев'яності роки. ©Kino4ua Чи боїшся ти темряви? (1, 2 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    28 лютого 2021 21:11
    + -1 -
    первый сезонеще норм а второй это тупизм. герои тупят до ужаса аж бесит. не советую!
  2. Максим Руденко
    28 лютого 2021 15:08
    + -1 -
    досмотрел вторую серию. нуууу. такое себе. сериал для подростков про подростков. уж если чтото такое и смотреть то уж лучше посмотреть-очень странные дела