Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Парашпур (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Paurashpur
Країна:
Індія
Категорія:
Режисер:
Балжіт Сінх Чадда, Шачиндра Вац
Тривалість:
00:31:55
Переклад:
Українська мова BaibaKo | Багатоголосий закадровий
Сюжет розгортається навколо протистояння чоловіків і жінок. У королівстві домінують чоловіки, які вважають, що в останній битві статі повинні здобути перемогу саме вони. Кожен сподівається, що виграє цю війну, однак протистояння приносить лише біди і неприємності обом сторонам конфлікту. Без позитивних моментів теж не обходиться, але їх набагато менше. Кожен бореться за те, що вважає правильним, однак смерть завжди таїться десь неподалік у подібних протистояннях, тому немає нічого дивного в тому, що персонажі стикаються з досить складною і заплутаною ситуацією геополітичного характеру. ©Kino4ua Парашпур (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?