Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Супермен і Лоїс (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Superman and Lois
Країна:
США
Режисер:
Лі Толанд Крігер, Джеймс Бемфорд, Рейчел Телалей
Тривалість:
00:60:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | HDrezka Studio
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Головних персонажів цього серіалу ви, звичайно ж, знаєте. Вони - справжні супергерої, які не раз рятували Землю від руйнування і інших бід. Головні персонажі цього серіалу - гості з Криптону, які здобули на нашій планеті дивовижні сили. Кларк Кент, будучи Суперменом, вважається одним із найбільш упізнаваних персонажів супергеройських історій. Його кохана Лоїс Лейн у всіх починаннях підтримує Кларка. Героям доводилося стикатися з різномастними лиходіями і боротися за безпеку простих жителів великих міст. Багато років минуло з моменту, коли Супермен з'явився на Землі. Тепер Лоїс і Кларк хочуть спокійного особистого життя. Вони оселилися в невеликому сімейному гніздечку, де планують провести пізні роки життя. Що ж герої будуть робити разом? Як і всі люди - насолоджуватися товариством один одного і витрачати пенсійні заощадження. Однак бекграунд супергеройства дає про себе знати, тому час від часу навіть вже постарілі Кент і Лейн будуть змушені повертатися до колишніх справ. Приємного перегляду всім шанувальникам супергеройських історій. ©Kino4ua Супермен і Лоїс (1 - 3 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.9
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?