Kino4ua.com
PG

Лисий нянька: спецзавдання

Рік:
Ор. назва:
The Pacifier
Країна:
США, Канада
Режисер:
Адам Шенкман
Тривалість:
01:35:20
Переклад:
Українська мова Новий канал | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Спецагент Шейн Вулф, колишній морський піхотинець, не очікував, що при виконанні чергового завдання йому доведеться працювати нянькою відразу п'ятьох дітей. Брутальний чоловік, опинившись в суспільстві хлопців і прийнявши на себе відповідальність за їх життя, несподівано розуміє, що вся ця метушня йому подобається. Лисий нянька виконує спецзавдання з повною віддачою: змінює памперси малюкові і вникає в любовні проблеми старшої дівчинки, в потрібний момент підтримує старшого хлопчика Сета, який прагне почати артистичну кар'єру, охоче возиться з середніми хлопцями і, хоч і не з першого разу, але заучивает пісеньку про панду, придуману батьком сімейства. Весь цей час Вулф відчуває свою провину, адже саме він повинен був врятувати батька сімейства Говарда Пламмера, який був вченим і працював на уряд, але не зміг. Тепер відразу кілька розвідок полюють за винаходом Говарда, але де вони сховані, і як до нього підібратися, ніхто не знає. Вороги намагаються проникнути в будинок під різними приводами, а азіати навіть зображують подружжя, щоб найнятися до Пламмера домашніми помічниками. Зрада дозволяє виявити в будинку схованку, але Говард свого часу дуже добре подбав про захист його вмісту від сторонніх. Хто б не намагався підібратися до сейфу, всі гинуть в одній зі смертельних пасток, влаштованих вченим. І тоді вороги під дулом пістолета змушують Шейна йти до сейфу … ©Kino4ua Лисий нянька: спецзавдання 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?