Kino4ua.com
R

Великий бос

Рік:
Ор. назва:
Tang shan da xiong / The Big Boss
Країна:
Гонконг
Режисер:
Ло Вей
Тривалість:
01:39:41
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Герой гостросюжетного бойовика «Великий бос» - молодий хлопець з китайської провінції Чен Чаоань, разом з дядьком приїжджає в Таїланд на підробіток. Їдучи з дому він пообіцяв матері більше не битися, про що йому нагадував медальйон на шиї. Бачачи несправедливість або знущання над слабкими він їли стримувався, щоб не пустити в справу кулаки. У Таїланді, Чен за допомогою своїх братів, влаштовується працювати на фабрику з виготовлення льоду.

Однак, незабаром його родичі починають зникати таємничим чином. Незабаром Чен з'ясовує, що фабрика є прикриттям для ведення більш прибуткового наркобізнесу, а наркотики перевозять в брилах льоду. Там же він виявляє заморожені тіла убитих братів. Тепер Чен повинен помститися великому босові мафії за смерть своїх близьких і ніякий медальйон не зупинить його від здійснення правосуддя. ©Kino4ua Великий бос 1971 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?