Kino4ua.com
PG-13

Напівкровна принцеса демонів (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Hanyou no Yashahime: Sengoku Otogizoushi
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Сато Теруо
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Това і Сецуна - близнюки, які є наполовину людьми, а наполовину демонами. Вони - представляють частинкою себе жахливу сутність, яку батьки б хотіли, щоб ті приховували від усіх. Через сумних подій, пов'язаних з лісовою пожежею, близнюки були змушені розлучитися. Старша сестра тепер намагається відшукати Сецуна. Несподівано головна героїня заходить в дивну аномалію, яка виявляється тимчасовим тунелем, з якого дівчина потрапляє в зовсім незнайоме місце. Це виявляється сучасна Японія, де історії про демонів і людей вважаються звичайними вигадками, які навряд чи мають місце в реальності. Як же вижити в нових обставинах? На щастя, її знаходить брат Хігурасі Кагоме і залишає в своїй родині. Це стає поворотним моментом у долі головної героїні, яка тепер може спокійно вивчати світ навколо себе. Однак на цьому дивацтва не закінчилися. Пройде ще кілька років, коли аномалія знову дасть про себе знати. Правда, на цей раз вона не просто перенесе персонажа з однієї епохи в іншу, а об'єднає два різні світи. У підсумку близнюки нарешті зможуть зустріти один одного, але до чого це призведе? ©Kino4ua Напівкровна принцеса демонів (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?