Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ейс Вентура 2: Поклик природи

Рік:
Ор. назва:
Ace Ventura: When Nature Calls
Країна:
США
Режисер:
Стів Одекерк
Тривалість:
01:34:04
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Мост Видео
Важко знайти більшого любителя тварин, ніж Ейс Вентура. Чоловік настільки любить братів наших менших, що навіть став детективом з пошуку домашніх тварин. Під час одного подібного розслідування сталося непоправне - загинув єнот. Шокований Ейс відправляється в обитель спокою, намагаючись залікувати душевні рани. Герой шукає свій дзен, відійшовши від справ і ставши ченцем. У цей період його і знаходить новий клієнт. Чоловік запевняє Вентуру в важливості розслідування. Викрадено рідкісну екзотичну тварину - біла летюча миша. Без цієї незвичайної тварини не може відбутися весілля дочки вождя Вачаті і сина вождя з племені Вачуту. Цей союз здатний принести мир двом африканським народам. Герой відмовляється, не відступаючи від своїх нових принципів, поки не дізнається про винагороду за роботу. Він завжди боявся рукокрилих, але на цей раз Ейс переборов свою фобію і їде в Африку. У фільмі головному героєві належить вести боротьбу з алігаторами, лазити по ліанах, спілкуватися з мавпами і тікати від переслідувань. Вентурі доводиться долати все більше перепон у міру наближення до розгадки. Але чи вдасться детективу знайти вкрадену тварину і запобігти війні племен? ©Kino4ua Ейс Вентура 2: Поклик природи 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?