Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Поворот не туди: Спадщина

Рік:
Ор. назва:
Wrong Turn: The Foundation
Країна:
Германия, США, Великобритания
Категорія:
Режисер:
Майк П. Нельсон
Тривалість:
01:50:24
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Колобок
Поворот не туди: Основа – трилер, у центрі сюжету якого знаходиться компанія друзів. Герої шукають пригод і вирішують піти у похід. Маршрут вони обирають собі цікавий, але небезпечний, от тільки зрозуміють молоді люди це занадто пізно. А почнеться для них усе абсолютно пристойно і спокійно. Аппалачська стежка – ось шлях, яким вони будуть йти. Навколо природа, дика місцевість, і дивитись на цю красу вони будуть кілька днів, бо саме стільки планується бути в дорозі. Несподівано головні герої натикаються на місцевих жителів, про існування яких навіть не здогадувались. Тут мешкає спільнота, представники якої оселились у цих краях ще до початку Громадянської війни. Незнайомців вони не люблять, особливо тих, які приходять без запрошення на їх територію. Хлопці і дівчата, самі того не розуміючи, порушують спокій, і тепер будуть змушені за це заплатити… ©Kino4ua Поворот не туди: Спадщина 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Сергій
    Сергій
    7 березня 2021 08:56
    + 0 -
    Дістали зі мультікультуларизмом, зібрались у похід: нігер, араб, азіат, і єврей, і було в них на всіх двоє білих дівчат. Гидко дивитися, окрім сцен де іх вбивають.
  2. Максим Руденко
    4 березня 2021 00:24
    + 0 -
    фильм нудный и не интересный. первая часть фильма вообще поражает как герои вообще не видят некоторых вещей. нуи естественно тут полно шаблонов. удевило то что это перавый фильм ужасов где учли патроны вбарабанес сделанными выстрелами.