Kino4ua.com
R

Сатор

Рік:
Ор. назва:
Sator
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джордан Грем
Тривалість:
01:25:40
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDRezka Studio (Украинский)
Сатор – жахастик, у центрі сюжету якого знаходиться Адам. Чоловік вирішив оселитись подалі від людей, суспільства і гамірних міст. Тепер його домівкою став глухий ліс, де він себе почуває повноправним хазяїном. У нього є зброя, і з нею у руках головний герой цілими днями обходить свої «володіння». Він частенько виходить на околиці, контролюючи ситуацію. Піт – його брат, який іноді навідується в гості. Він єдина людина, яку Адам може підпустити до себе. Хоча у нього є ще бабуся Нані і сестра Ів, але з ними контакту немає. Старенька жінка страждає від проблем з пам’яттю, тому майже не пам’ятає рідних, але є тема, про яку вона не втомлюється говорити. Вона стверджує, що може спілкуватись з Сатором – духом з потойбічного світу. Ніхто не сприймає серйозно її розповідей, але головний герой несподівано дізнається, що Сатор дійсно існує, і з ним пов’язана одна сімейна трагедія… ©Kino4ua Сатор 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    4 березня 2021 20:56
    + -1 -
    фильм явно не по мне. выключил уже на 26 минуте. псииходелика это не моё!