Kino4ua.com
R

Свята Мод

Рік:
Ор. назва:
Saint Maud
Країна:
Великобританія
Режисер:
Роуз Гласс
Тривалість:
01:24:57
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Свята Мод – саме так можна сказати про головну героїню, яка намагається допомогти хворій на рак колишній балерині. Нещасній залишилось жити не надто довго, а Мод стала для неї медсестрою, якій хочеться полегшити її страждання. Аманда продовжує вести богемне життя, хоч хвороба поступово і знищує її тіло. І у її житті досі присутні алкоголь і наркотики. Звісно, Мод це не подобається, адже вона впевнена, що проживати останні місяці чи тижні потрібно зовсім інакше. Та водночас із цим головна героїня самовіддано виконує свої професійні обов’язки і доглядає за Амандою так, наче вона не просто пацієнтка, а близька для неї людина. Медсестра починає думати, що їй під силу все, і навіть порятунок душі хворої. Для неї це стає головною метою, і навіть якщо сама Аманда буде проти, вона готова йти проти її волі і рятувати душу, яка не знає спокою… ©Kino4ua Свята Мод 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?