Kino4ua.com
R

Смерть і Діва

Рік:
Ор. назва:
Death and the Maiden
Країна:
Великобританія, Франція
Режисер:
Роман Поланські
Тривалість:
01:43:25
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Смерть і Діва – драматичний трилер, створений легендарним Романом Поланскі, який розповідає про домогосподарку Поліну Ескобар. Зараз вона дружина адвоката, у неї спокійне, влаштоване життя, але деякий час назад все було зовсім інакше. Вона пережила війну, під час якої стала жертвою жорстокого фашиста, який зав’язував їй очі і катував, знущався над її тілом і психікою. Вона намагалась забути весь той жах, і навіть здавалось, що їй це вдалось, але спогади повернулись у той момент, коли чоловік прийшов додому не сам. Саме був шторм, а він привів із собою сусіда. Поліна не була проти гостей, але з появою цього чоловіка у домі вона відчула справжній жах. Його голос, манери, навіть смаки у музиці нагадували того самого ката з минулого. Це справді він, чи героїні просто здається? А якщо вона права, то якою буде її помста мучителю? ©Kino4ua Смерть і Діва 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?