Kino4ua.com
R

Виверт-22

Рік:
Ор. назва:
Catch-22
Країна:
США
Режисер:
Майк Ніколс
Тривалість:
02:02:45
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Виверт-22 – військова комедія, у центрі сюжету якої знаходиться капітан Джон Йоссаріон. Він офіцер американської армії, який вже хоче на пенсію, але через хитромудрий контракт, який колись він підписав, покинути службу раніше не вдається. Для цього він має «налітати» певну кількість годин, але вона щороку змінюється, оскільки керівництво не готове відпускати свого підлеглого. Та Джон взагалі не хоче нікуди літати, бо війну він ненавидить. Він вигадав для себе спосіб, як уникнути польотів – імітувати різні хвороби, щоб сидіти у шпиталі. Герой навіть намагається симулювати божевілля, але є один параграф у статуті, який наголошує, що людина, яка свідомо відмовляється воювати, божевільною бути не може через свою розсудливість. Кількість абсурдних ситуацій, свідком яких стає головний герой, з часом лише зростає… ©Kino4ua Виверт-22 1970 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?