Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Уламки (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Debris
Країна:
США
Режисер:
Стів Еделсон
Тривалість:
00:43:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | HD Rezka Studio
Головні дійові особи - вихідці з різних країн і континентів. Вони повинні будуть об'єднати зусилля в непростій роботі, пов'язаної з дослідженнями загадкового космічного корабля, уламки якого були виявлені на нашій планеті. Персонажі - експерти в своїй сфері діяльності, але навіть їм поки що незрозуміло походження цього апарата. Агенти змушені діяти обережно, адже вони навіть не уявляють, які небезпеки може представляти цей літальний апарат. Більш того, стало ясно, що він робить на людей якийсь дивний вплив, здатний змінити поведінку останніх. ©Kino4ua Уламки (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. roman
    roman
    20 червня 2021 14:21
    + +1 -
    дякую.як фантастично приємно дивитись українською