Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Селена (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Selena: The Series
Країна:
США, Мексика
Категорія:
Режисер:
Мойзес Самора
Тривалість:
40:00
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Сюжет серіалу заснований на автобіографії відомої виконавиці Селени Кінтанілья-Перес. Ця жінка стала відома і популярна в широких колах завдяки своєму неймовірному виконавському таланту. Вона представляла жанр Теха. Настільки нерозповсюджена в наших землях народна мексиканська музика знаходить своє відображення і популярність в Латинській Америці і Штатах. Історія життя Селени дивовижна і неймовірна. Героїня росла в бідній сім'ї, але змогла досягти висот музичної слави, подолавши несамовиті труднощі. Всій родині довелося непросто, але і Селена внесла значний вклад в питання власного розвитку і загального благополуччя. ©Kino4ua Селена (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?