Kino4ua.com
R

Афера Олівера Твіста

Рік:
Ор. назва:
Twist
Країна:
Великобританія
Режисер:
Мартін Оуен
Тривалість:
01:28:40
Переклад:
Українська мова ААА-Sound | Професійний дубльований
Афера Олівера Твіста – сучасна версія відомої історії, написаної колись Чарльзом Діккенсом. У центрі сюжету знаходиться юнак на ймення Олівер Твіст, який мешкає у Лондоні. Він сучасна людина, яка, на жаль, пізнала в такому юному віці злидні і біду. Щоб вижити на вулиці, де герой змушений проводити більшість свого часу, він займається дрібними крадіжками і різними аферами. Саме у цьому і проявляється його талант, і це важко не помітити. Тому не дивно, що одного разу на нього звертають увагу досвідчені злочинці, справжні гангстери, на чолі який стоїть Фейгін. А найдивніше, що серед членів його банди є не лише чоловіки, а ще й дівчата. Олівер знайомиться з Додж і швидко знаходить з нею спільну мову, а потім вона запрошує його доєднатись до їх банди. Вони збираються викрасти дорогоцінну картину, і Олівер у цій справі має зіграти основну роль… ©Kino4ua Афера Олівера Твіста 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?