Kino4ua.com
PG-13

Пісня для Маріон

Рік:
Ор. назва:
Song for Marion
Країна:
Великобританія, Німеччина
Режисер:
Пол Ендрю Уїльямс
Тривалість:
01:33:31
Переклад:
Українська мова Субтитри
Пісня для Маріон – мелодраматична стрічка, у якій розповідається про подружжя і труднощі, які виникають у житті героїв з віком. Артур і Маріон – чоловік і дружина, які вже багато років разом. Якщо дивитись на них збоку, то може видатись дивним, що ці люди взагалі разом, адже вони повна протилежність один одному. Маріон привітна жінка, доброзичлива, щаслива, а от її обранець завжди ходить похмурий, щось бурчить собі під ніс і геть не радіє людям, які довкола. Але при всьому цьому вони один одного кохають, піклуються, і хочуть тільки найкращого. Наприклад, Артур намагається оберігати дружину від будь-яких небезпек, оскільки вона важко хворіє. І навіть її відвідини хору здаються йому поганою ідеєю. Та через деякий час саме цей хор стане місцем, де чоловік зможе знову відчути радість, згадати, що таке сміх і щасливі моменти у житті. ©Kino4ua Пісня для Маріон 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?