Kino4ua.com
PG

Там, де живуть чудовиська

Рік:
Ор. назва:
Where the Wild Things Are
Країна:
Германия, Австралия, США
Режисер:
Спайк Джонс
Тривалість:
01:41:24
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Там, де живуть чудовиська – пригодницьке фентезі, у центрі сюжету якого знаходиться 9-річний хлопчина Макс, який живе з мамою і сестрою. Тата у нього немає, а стосунки з рідними складаються не надто добре. З сестрою частенько виникають конфлікти, а від мами отримати підтримку не вдається. Коли стає зовсім погано, хлопчик втікає з дому. Одного разу він просто сідає у човен, який знаходиться біля ставка, і пливе у невідомому напрямку. Через деякий час він опиняється біля острова, який вирішує дослідити. Там він знаходить величезних патлатих чудовиськ, які нарікають його своїм королем. Вперше в житті хлопчик відчуває себе потрібним, сильним, важливим. Він хоче зробити життя мешканців острова мирним і спокійним, навіть пропонує їм почати разом будувати фортецю, але ж він насправді лише дитина, а не король, і ніяких чарівних сил у нього немає. Та й за рідним домом Макс починає тужити… ©Kino4ua Там, де живуть чудовиська 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    8 березня 2021 15:44
    + 0 -
    фильм для дитей. однако пацану явно не хватает здоровенного ремня с килограмовой такой бляхой!