Kino4ua.com
PG

Пригоди РобоРекса

Рік:
Ор. назва:
The Adventures of RoboRex
Країна:
США
Режисер:
Стівен Шимек
Тривалість:
01:27:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Пригоди РобоРекса – пригодницька історія про юного і самотнього генія Джеймса Міллера. Хлопець дуже розумний, але завести друзів ніяк не може через свою сором’язливість. Ні у школі, ні серед сусідських дітей він не почувається комфортно, і лише у компанії свого пса Рекса хлопчику спокійно. У їх житті не так багато цікавих подій, але одного дня все змінюється. На подвір’я будинку, де живе головний герой, несподівано приземляється якась капсула, з якої виходить робот-пес РобоРекс. Джеймсу цей прибулець повідомляє, що прилетів на Землю з майбутнього, щоб зупинити лиходія, якого називають Професор Апокаліпсис. Злочинець збирається захопити владу над планетою разом зі своїм роботом-котом. Юний головний герой вирішує відправитись у подорож разом зі своїм псом і РобоРексом, щоб врятувати світ від загарбника. Їх чекають неймовірні пригоди. ©Kino4ua Пригоди РобоРекса 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?