Kino4ua.com
R

Лузери проти Прибульця

Рік:
Ор. назва:
Useless Humans
Країна:
США
Режисер:
Стівен Ол
Тривалість:
01:17:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Лузери проти Прибульця – фантастична комедія, яка розповідає про купку невдах і їх боротьбу з представниками інопланетної раси. Брайан Скаггс був у не такому вже й далекому минулому перспективним інженером, але життя його не балувало вдалими шансами. Він працював у планетарії помічником, але якраз на свій 30-й день народження втратив роботу. Відчуваючи себе справжнім лузером, хлопець сподівається, що настрій покращиться хоча б після зустрічі з давніми друзями, яких він запрошує до себе на свято. З ними герой не бачився вже років десять, тому і не знав, що у товаришів життя теж складається не надто вдало. Алекс зловживає алкоголем, Луїс працює хірургом, а ще він став татом, а Джесс займається захистом довкілля. Вона на вечірку прибуває разом з бойфрендом. Та не встигають герої почати святкування, як опиняються в епіцентрі несподіваних подій, пов’язаних із вторгненням на Землю прибульців… ©Kino4ua Лузери проти Прибульця 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?