Kino4ua.com
R

Міс Погана поведінка

Рік:
Ор. назва:
Misbehaviour
Країна:
Великобританія, Франція
Режисер:
Філіппа Лоуторп
Тривалість:
01:46:15
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Міс Погана поведінка – комедійно-драматична стрічка, яка розповідає про події 1970-го року, які відбувались у Лондоні. Тоді проходив черговий конкурс краси, який вважається найпрестижнішим і найвідомішим у світі – Міс світу. Дівчата з різних країн, які представляють різні національності, демонструють свої здібності, таланти і уміння, а не лише красиві тіла. Того року ведучим конкурсу був Боб Гоуп – легенда американського гумору. Все йшло за планом, мільйони глядачів по всьому світу дивились телевізійну трансляцію конкурсу, та несподівано вона перервалась. А зірвали її Селлі Алекзандер та інші представники руху за жіночі права, які стверджували, що подібні конкурси принижують жінок. Активісти за одну ніч прославились на всю планету, але сталась ще одна знакова подія. Перемогу у конкурсі отримала Міс Гренада, яка не була фавориткою. Вона стала першою темношкірою Міс світу. ©Kino4ua Міс Погана поведінка 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Гість Анастасія
    Гість Анастасія
    21 жовтня 2022 00:05
    + 0 -
    чудовищ фільм!
    Рекомендую для перегляду