Kino4ua.com
PG-13

Острів доктора Моро

Рік:
Ор. назва:
The Island of Dr. Moreau
Країна:
США
Режисер:
Джон Франкенхеймер
Тривалість:
01:36:20
Переклад:
Українська мова ТВ+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Острів доктора Моро – трилер, який розповідає про спроби зробити з тварин людей. Доктор Моро був людиною дуже розумною, навіть зміг стати Нобелівським лауреатом, але ті досліди і експерименти, які він проводив, виходили за будь-які рамки розумного. Піддослідні тварини змушені були терпіти жорстокі знущання над собою заради науки, і за це доктора Моро покарали, заборонивши йому проводити наукову роботу. Цивілізований світ просто не витримав такого знущання над живими істотами. Але чоловіка це не зупинило. Він просто заїхав у найглибшу глушину – на маленький острів в океані, де почав виводити новий вид істот. Це були звіролюди, яких він прагнув пристосувати до життя у людському світі. Одного разу на цей острів потрапив Едвард Дуглас, літак якого розбився неподалік, і став свідком загибелі доктора і смерті його шалених ідей… ©Kino4ua Острів доктора Моро 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?