Kino4ua.com
PG

Острів доктора Моро

Рік:
Ор. назва:
The Island of Dr. Moreau
Країна:
США
Режисер:
Дон Тейлор
Тривалість:
01:39:40
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Острів доктора Моро – пригодницька стрічка, дія якої відбувається на невеличкому острові, який загубився десь серед безкраїх вод Тихого океану. Це тихе, затишне місце, куди дістатись не так просто, але саме сюди відправили колись «у заслання» вченого Моро, який проводив досліди на тваринах, але у своїй роботі перейшов межі дозволеного. За негуманне ставлення до беззахисних істот його відрізали від світу, але для доктора це було навіть на краще. На острові у нього з’явилось ще більше свободи і можливостей займатись своєю справою. А прагнув Моро одного – навчитись перетворювати тварин на людей. За ті 11 років, які він присвятив цій роботі, чоловікові вдалось створити 60 «екземплярів» звіролюдей, але ідеального результату він так і не досягнув. Ситуація почала змінюватись, коли на острові опинився моряк, який вижив після авіакатастрофи… ©Kino4ua Острів доктора Моро 1977 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?