Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кривавий четвер

Рік:
Ор. назва:
Thursday
Країна:
США
Режисер:
Скіп Вудс
Тривалість:
01:27:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Четвер – кримінальна драма, яка розповідає про колишнього наркоторговця, який вирішив покинути цю брудну справу і стати добропорядним громадянином. Кейсі Веллсу дійсно вдалось залишити злочинну діяльність у минулому і почати все з чистого аркуша. Він змінив своє коло спілкування, одружився з хорошою дівчиною, заселився з нею у симпатичний будиночок з білим парканчиком і почав працювати архітектором. Ніхто з його нових знайомих навіть подумати не міг, чим він займався раніше. Але минуле саме повернулось до Кейсі у вигляді його колишнього напарника, який з кримінального бізнесу не виходив. Він про товариша не забув, тому і пройшов до нього, щоб запропонувати нову справу. Він обіцяє, що це буде останній раз, і Кейсі погоджується. Можливо, це його жадібність, або ж бажання поставити остаточну крапку, але герой береться до справи. Та дуже скоро він про це пошкодує… ©Kino4ua Кривавий четвер 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?