Kino4ua.com
R

Сімейка Джонсів

Рік:
Ор. назва:
The Joneses
Країна:
США
Режисер:
Деррік Борте
Тривалість:
01:36:15
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Сімейка Джонсів – комедійно-драматична стрічка, у центрі сюжету якої знаходиться родина, яка нещодавно приїхала у невелике містечко. Джонси виглядають просто ідеальним сімейством, де є тато, мама і двоє вже майже дорослих дітей – син і донька. Для своїх сусідів, та й загалом для місцевих жителів герої стають зразком для наслідування. Вони подобаються оточуючим, з ними приємно спілкуватись. І ніхто навіть подумати не може, що ці люди…просто актори. Так, вони талановито грають свої ролі, бо насправді ніяка вони не родина, а співробітники маркетингової компанії, яка таким незвичним способом просуває свої товари. Спочатку «Джонсам» було легко вжитись в образи, та з часом ситуація почала змінюватись. Герої зрозуміли, що робота в них не така вже й проста, і у кожного з них є свої слабкі місця, недоліки і проблеми, які потрібно якось вирішувати… ©Kino4ua Сімейка Джонсів 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?