Kino4ua.com
PG

Рая та останній дракон

Рік:
Ор. назва:
Raya and the Last Dragon
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Дон Холл, Карлос Лопес Естрада, Пол Бріггс
Тривалість:
01:47:55
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Довгі роки між світами йде запекла війна. Кожна зі сторін втомилася, але ніхто не бажає зробити перший крок до примирення. Батько Раї збирається змінити цю ситуацію. Він доручає доньці важливу місію - вона повинна відшукати останнього дракона, тоді сторони зможуть знайти взаєморозуміння. Героїня мультфільму "Райян та останній дракон" присвятила виконанню цього завдання шість років, але поки їй так і не вдалося досягти мети. До того ж у неї є конкуренти, які також зайняті пошуками. Нарешті, Райян знаходить дракона, але він виявляється не настільки сильним і могутнім, як вона собі уявляла. Тим часом конкуренти теж наблизилися до своєї мети і можуть перешкодити здійсненню її плану ... ©Kino4ua Рая та останній дракон 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Оксана
    Оксана
    18 січня 2023 21:20
    + +3 -
    Класний мультфільм 
  2. Andrii Vysotskyi
    10 квітня 2022 11:14
    + 0 -
    чому не можна подивитись українською????????????
  3. віталій
    віталій
    28 січня 2022 21:19
    + +6 -
    Дуже сподобався, не замітив як пройшов час.

  4. Дмитро
    Дмитро
    19 квітня 2021 22:39
    + +9 -
    Шикарний мультфільм, з класним перекладом.
    Діма. 44 рочкі.
  5. Віталій
    Віталій
    11 квітня 2021 10:33
    + +11 -
    Норм,Посил робити першим крок назустріч і не тримати зла в собі.Позитивний мультфільм з щасливим кінцем.Корейці вміють створювати шоу в анімації.
  6. Дмитро
    Дмитро
    6 квітня 2021 12:44
    + +9 -
    Мультфільм сподобався. Очевидно що візуально фільм дуже красивий (Дизайн, анімація, стиль, атмосфера). Сюжетно, персонажно все стандартно - дітям та дорослим людям що рідко дивляться фільми повинно сподобатись, а таким як я - нормально, так як десятки разів похожу структуру сюжету, твістів та характеристик персонажів вже бачив. Але тут не варто було й очікувати чогось нового в плані подачі. Дісней як завжди іде по перевіреній, протоптаній стежині. Окремо варто зазанчити про атмосферну музику, яка на мій візуалізаторський смак, інколи забирала у мене увагу всупереч насиченості картинки. Картинка та звук на 5/5. Решта все стандартно без явних мінусів.
  7. Тетяна Вікторівна
    Тетяна Вікторівна
    3 квітня 2021 00:20
    + +10 -
    Чудовий мультфільм! Анімація навищому рівні, динаміка збалансована, а саундтрек дуже в тему. По справжньому добра та повчальна історія!)