Kino4ua.com
HD 720p
R

Видали мене (1, 2 Cезон)

Рік:
Ор. назва:
Delete Me
Країна:
Норвегія
Категорія:
Режисер:
Марі Клейвдаль Крістіансен
Тривалість:
00:27:04
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет серіалу розповідає про дівчат Маріон і Маріт. Головні героїні тільки-тільки закінчили середню школу. Для багатьох молодих людей ця подія є чимось на зразок найважливішого кроку в житті, який повинен статися будь-що-будь і який необхідно зустріти особливим способом. Саме тому святкування "випускного" обертається заворушеннями, дивними вчинками молодих людей і іншими незвичайними ситуаціями. У підсумку на такому торжестві дівчата потрапляють в неприємну ситуацію, яка спочатку повинна була обернутися жартом, але в підсумку стала чимось абсолютно неадекватним. Серіал пропонує глядачам зануритися в атмосферу сучасного підліткового життя і дізнатися про те, наскільки небезпечним сьогодні виглядає і є буллінг в школі. Також серіал зачіпає складні теми проживання в інтернеті, навколо якого будується ціла культура. ©Kino4ua Видали мене (1, 2 Cезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?