Kino4ua.com
R

Будь позитивним (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
B Positive
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джеймс Берроуз, Річі Кін
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Українська мова BaibaKo | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - TVShows
У молодого хлопця Дрю життя склалося щасливо, ось тільки це все тривало не дуже довго, поки він не дізнався про те, що хворіє. Справа в тому, що у чоловіка хвора нирка, і вона може відмовити в будь-який момент, ось тільки Дрю не з тих людей, які відразу опускають руки. Дрю так сильно не засмучувався навіть в той момент, коли розлучався зі своєю дружиною. Чоловік готовий зробити все, щоб знайти донора, ось тільки всі його спроби не приносили результату. Дрю був упевнений, що колись йому посміхнеться вдача, і незабаром він познайомився з красивою дівчиною Джиною.

Після того як чоловік хотів трохи відволіктися від усіх проблем, що налягли, він вирішив відправитися на вечірку, де і познайомився з дівчиною. Джин хлопця Дрю відразу здивувала своїм цікавим характером. Дівчина готова виступити рятівником, ось тільки це буде дуже непроста співпраця. Вона стане його донором, хоча він не підштовхував дівчину на такий серйозний крок. У дівчини жорсткий характер, але це не лякає Дрю, він хоче навчитися, з ним впоратися. Головний герой робить все можливе, для того щоб з нею налагодити відносини. Головні герої відправляються в подорож, яка може повністю змінити все їх життя. ©Kino4ua Будь позитивним (1, 2 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?