Kino4ua.com
HD 720p
NC-17

Дилер (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dealer
Країна:
Франція
Режисер:
Анж Бастерга, Ніколас Лопес
Тривалість:
00:09:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - TVShows
Головний герой Франк відомий як успішний відеорежисер, що займається зйомками музичних кліпів. Він довгий час жив в центрі Франції, проте вирішив покинути ці землі, щоб відправитися на південь, де процвітав бандитизм. Франк постарається зняти харизматичного Тоні, ватажка великої банди, який до певного моменту займався збутом наркотиків. Той круто вирішив змінити своє життя, ставши відомою особою в музичній сфері. Однак в спробах виконати свою роботу Франк виявляється втягнутий в справжню міжкланову війну, повну жорстокості. Тепер його завдання - вижити. ©Kino4ua Дилер (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?