Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Покоління (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Generation
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Даніел Барнз, Чаннінг Годфрі Піплз
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Підлітковий вік є найбільш хвилюючим в житті багатьох людей. Це той час, коли вперше починаєш замислюватися про важливість міжособистісних відносин. Головні дійові особи цієї історії - молоді хлопці, які навчаються в школі. Вони сподіваються на те, що зможуть стати успішними незважаючи ні на що. Однак професійні перспективи і нинішні навчальні будні йдуть на другий план, коли на першому виявляються перспективи побудувати з будь-ким відносини. І це дійсно починає хвилювати. В основу сюжету цих історій лягли реальні спогади авторів сценарію цього серіалу про свою юність і підліткові роки ... ©Kino4ua Покоління (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?