Kino4ua.com
G

Скубі-Ду! Історії літнього табору

Рік:
Ор. назва:
Scooby-Doo! Camp Scare
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ітан Сполдінг
Тривалість:
01:12:31
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - СТС
І скільки говорили б, що не потрібно розповідати страшні історії, та ще й біля багаття, все одно ж роблять! Ось і вся команда Скубі потрапила в літній табір, спочатку з метою просто оздоровитися. Але в перший же вечір всі помітили дивну особливість - варто тільки почати розповідати якусь історію, і тут же з'являється її герой. Спочатку це всім здавалося розіграшем. Такий собі дурний жарт дітей, які теж тут відпочивають. Але привиди і вампіри все ближче підходять до вогню, варто тільки їх згадати. Налякати друзів буде не так просто, і всі вони впевнені, що зможуть розгадати таємницю табору. Тільки Скубі і Шеггі думають зовсім про інше - де б роздобути що-небудь смачне і побільше? Всім їм доведеться зіткнутися з загадкою кожної істоти, яка мешкає тут і зрозуміти, що ж насправді їх переслідує. ©Kino4ua Скубі-Ду! Історії літнього табору 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?