Kino4ua.com
PG

Хоробре серце: Змова в королівстві

Рік:
Ор. назва:
Ritter Rost 2: Das Schrottkomplott
Країна:
Німеччина
Категорія:
Режисер:
Томас Боденштайн
Тривалість:
01:27:13
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Дія повнометражного мультфільму «Хоробре серце. Змова в королівстві» розгортається в незвичайному місці під назвою Металломіа. Тут відбувається справжнісіньке диво, яке вже давно сприймається місцевими жителями як щось звичайне і повсякденне. Чудесами тут нікого не здивувати. Однак, незважаючи на це, тут нерідко трапляються речі, здатні вивести з рівноваги всіх жителів королівства.

Проблеми починаються в той момент, коли королівство занурюється в серйозну фінансову кризу. В мить все виходить з-під контролю. Через тотальної відсутності грошових коштів в казні король змушений відмовитися від армії. Але як тільки армія йде, то шеф поліції, об'єднавши сили зі своїми підлеглими, узурпує владу.

У центрі сюжету перебуває лицар по імені Расті. Бажаючи здійснити мрію батька, ставши головним захисником королівства, він об'єднується разом зі своїми друзями для того, щоб повернути королівство до свого попереднього стану. Попереду їх чекають захоплюючі, але небезпечні пригоди. ©Kino4ua Хоробре серце: Змова в королівстві 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?