Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Скубі-Ду під куполом цирку

Рік:
Ор. назва:
Big Top Scooby-Doo!
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Бен Джонс
Тривалість:
01:20:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий канал
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
В Атлантік сіті з'явився хитрий грабіжник-перевертень. Він обчистив не одну ювелірну крамницю і члени корпорації «Таємниця» не дозволять йому зробити ще один злочин. Вони відправляються в місто, щоб знайти злочинця, але їм потрібно прикриття. Ідеальною роботою для компанії стає цирк. Всі змогли знайти місце в поданні. Городяни можуть розважитися, не тільки подивившись на фокуси компанії, але і сходивши на концерт Вульфріка - відомого співака, але зараз він знаходиться в небезпеці.

Скубі-ду з товаришами (в мультфільмі «Скубі-Ду! Під куполом цирку») запланували відпочинок в Атлантік-Сіті, погодившись на пропозицію Фреда піти в цирк. Містер Бранкузі, цирковий працівник, поскаржився дружній компанії на дивацтва, які відбуваються під куполом цирку, люб'язно надавши їм робочі місця.
Що стосується дивацтв в цирку, то Бранкузі мав на увазі появу якогось перевертня-злодюжки, який забирав коштовні камені з кишень гостей. Подібне злодійство негативно позначалося на престижі цирку.
Глядачів вразили нові артисти. Дафні воліла одяг клоуна і мотоцикл, Фред став акробатом, Велма перетворюється на людину-ракету, Скубі з Шеггі стали дресирувальниками.
З Скубі сталася неприємність: його вкусив злий перевертень через те, що він переслідував його. Потім з Вульфріком, любителем діамантів, прибуває група, щоб подивитися в цирку на видовище.
Але раптово перед самим початком шоу пропадають деякі артисти, замість яких на сцені з'являються жахливі перевертні, викравши у Вульфріка дорогоцінний камінь.
Для чого потрібні перевертням діаманти і чи вийде у вірних приятелів викрити лиходіїв? ©Kino4ua Скубі-Ду під куполом цирку 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?