Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

1984

Рік:
Ор. назва:
1984
Країна:
Великобританія
Режисер:
Майкл Редфорд
Тривалість:
01:30:44
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | НЛО-ТВ
Переклад:
Російською - Оригінал
1984 – драматична історія, знята за однойменним романом Джорджа Орвелла. У центрі сюжету знаходиться чоловік на ймення Вінстон Сміт. Він живе у світі, де влада знаходиться в руках представників Партії – могутньої організації, яка встановила тоталітарний режим. І є інша організація, яка намагається протистояти Партії. Вона і назву має відповідну – Опір, але про неї знають лише деякі люди. Серед них і головний герой, а також його кохана дівчина. Вони сподіваються, що хоча б у майбутньому члени Опору, яких ще називають пролами (від слова пролетаріат), зможуть подолати Партію. Але це мрії, які не мають під собою ніякої реальної основи, оскільки Опір – це всього лише вигадка влади, і ніхто ніякого повстання починати не буде. А якщо і з’явиться хтось, хто буде мислити інакше, Партія швидко його зламає і перетворить на такого ж, як і всі інші… ©Kino4ua 1984 1956 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?