Kino4ua.com
R

Ідеальний стриптиз

Рік:
Ор. назва:
Lap Dance
Країна:
США
Режисер:
Грег Картер
Тривалість:
01:40:36
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Ідеальний стриптиз – драматична кінострічка, у центрі сюжету якої знаходиться заміжня жінка Моніка, яка повинна піклуватись про свого важко хворого батька. У нього рак, тому він потребує лікування, а на це потрібні чималі гроші. Чоловік героїні готовий їй допомагати в усьому, тому він і погоджується, щоб вона стала танцівницею в одному із стриптиз барів. Моніка підписує контракт на цю роботу і починає виступати. Але подружжя, схоже, просто не розуміє, що їх життя у будь-який момент може змінитись. А відбудеться це у тому випадку, якщо буде порушено умови контракту. А розгортаються всі події на фоні клубу, де молодій жінці доводиться обирати між коханням і грішми, які їй так потрібні і можуть дуже допомогти у тій життєвій ситуації, яка склалась. Яким же буде її остаточне рішення, і через що їй доведеться ще пройти, щоб зробити вибір? ©Kino4ua Ідеальний стриптиз 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?