Kino4ua.com
HD 720p
PG

Гамлет

Рік:
Ор. назва:
Hamlet
Країна:
США, Великобританія, Франція
Режисер:
Франко Дзеффіреллі
Тривалість:
02:15:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Гамлет – драма Френка Дзефіреллі, який створив стрічку близькою за змістом до оригінальної п’єси Шекспіра, але з деякими нюансами і відхиленнями від першоджерела. Теми підіймаються вічні: смерть, любов, зрада, помста. Центральним персонажем є Гамлет – син померлого короля Данії. Смерть правителя стала несподіванкою для всіх, а особливо для членів його родини. Гамлет не вірить, що батько помер власною смертю, але поки що у нього немає доказів, що це було убивство. Його підозри посилюються після зустрічі з привидом батька. Гамлет починає підозрювати Клавдія – свого дядька. Вірити у таку правду йому б не хотілось, але від реальності не втечеш. Думки, припущення, роздуми, сумніви, пошук відповідей на одвічні питання – усе це дуже впливає на Гамлета, він стає схожим на божевільного, і це помічають люди довкола. Жага помсти робить його одержимим… ©Kino4ua Гамлет 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?