Kino4ua.com
PG-13

Спецназ міста янголів

Рік:
Ор. назва:
S.W.A.T.
Країна:
США
Режисер:
Кларк Джонсон
Тривалість:
01:57:40
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Спецназ міста янголів – бойовик, у центрі сюжету якого знаходиться офіцер Джим Стріт. Свою кар’єру він будував у спецназі, де став шанованою людиною, професіоналом. Але це не врятувало його від вильоту з команди, коли його напарник Гембл порушив наказ. Покарання отримали вони обоє. Але напарник, розлютившись, вирішив взагалі піти зі служби, а Джим просто перейшов працювати в інше місце, оскільки хотів залишатись частиною великої команди. І його відданість цінує сержант Хондо, який повертається в загін і дає Стріту ще один шанс, оскільки розуміє, що він допоможе успішно виконати нове завдання. Хондо збирає команду профі, які нічого не бояться і зможуть доправити у в’язницю наркобарона Монтеля. Злочинець обіцяє солідну грошову винагороду тому, хто допоможе йому звільнитись, і серед бажаючих збагатитись таким способом опиняється Гембл… ©Kino4ua Спецназ міста янголів 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?