Kino4ua.com
R

Селфі

Рік:
Ор. назва:
Selfie
Країна:
Франція
Режисер:
Трістан Оруе, Томас Бідегейн, Марк Фітуссі
Тривалість:
01:48:45
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Селфі – комедійна стрічка, яка розповідає кілька історій про сучасних людей, залежних від інтернету, смартфонів, лайків і думки своїх фоловерів. Стефані і Фред – заможні люди, які змогли розкрутити в ютубі свій канал, хоч і знімали відео не про якісь свої розваги чи веселе життя, а про свого хворого на рак сина. Їх ролики збирають тисячі переглядів, та чи буде людям і далі цікаве їх буденне життя, коли хлопець одужає? І якщо герої втратять свою аудиторію, чи зможуть вони повернутись до звичайного життя, яке не буде виставлятись на загал? Інша сюжетна лінія розповідає про молодят, які під час озвучування шлюбних обітниць говорять не про вірність і любов до смерті, а про те, що не будуть шукати один про одного інформацію в мережі. І тут вже гостям стає цікаво, що ж молоді можуть приховувати, але «залізти» в інтернет немає можливості, оскільки на острові поганий зв'язок. Хоча… ©Kino4ua Селфі 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?