Kino4ua.com
R

Розколоте небо

Рік:
Ор. назва:
The Sheltering Sky
Країна:
Великобританія, Італія
Режисер:
Бернардо Бертолуччі
Тривалість:
02:18:50
Переклад:
Українська мова К1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Розколоте небо – кінострічка, у якій розповідається про людей, кохання і долю, яка здатна перекреслити все. Події відбуваються у 1947-му році. У центрі сюжету Кіт і Порт Морсбі. Дружина і чоловік, інтелектуалка і інтелектуал. Разом зі своїм новим товаришем Теннером вони прибувають у Марокко. Вони опиняються далеко від цивілізованого світу, але це саме те, чого їм зараз хочеться. Подружжя прагне розібратись у своїх стосунках, а Теннер жадає пригод. Герої відправляються до спекотного Танжера, де на них чекає безкрая пустеля і відсутність звичних благ цивілізації. Тут є лише вони і природа, але всі їх плани руйнуються. Спочатку між Портом і Кіт виникають додаткові конфлікти через втручання у їх стосунки Теннера, а потім Порт заражається тифом і помирає на руках у дружини. А вона після цього опиняється в арабському поселенні у якості ще однієї дружини в гаремі… ©Kino4ua Розколоте небо 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?