Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Перетнути межу / Переступити межу

Рік:
Ор. назва:
Walk the Line
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Джеймс Менґолд
Тривалість:
02:16:46
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переступити межу – музична драма, у якій розповідається про непростий шлях на сцену виконавця з іменем Джонні Картер. Він з’явився на світ у бідній родині, де була ще одна дитина. Старший брат Джек став для маленького Джонні взірцем, оскільки батько, який кожної п’ятниці напивався, бути прикладом для наслідування точно не міг. Родина виживала за рахунок роботи на полі, де вони збирали бавовну. Одного разу, коли Джек захотів трохи підзаробити, сталась трагедія. Джонні залишив його одного пиляти сусідські дрова, а сам пішов рибалити. Нещасний випадок забрав життя Джека. Батько звинувачував у всьому Джонні, навіть хотів, щоб той помер, а старший син повернувся. Добре, що хоча б мама була на боці молодшого і захищала його. Життя родини після того дуже змінилось. Подорослішавши, головний герой покинув батьківський дім і почав шукати шляхи, як пробитись у світ музики. У цей же час він закохався у Джун, з якою потім одружився… ©Kino4ua Перетнути межу / Переступити межу 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. пані Галина
    пані Галина
    24 березня 2023 15:39
    + 0 -

    Оскар за жіночу роль? Бридкий Хоакім. Фільм не сподобався.