Kino4ua.com
R

Винний

Рік:
Ор. назва:
Den skyldige
Країна:
Данія
Режисер:
Густав Меллер
Тривалість:
01:25:37
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Винний – триллер, у центрі сюжету якого знаходиться Асгер Гольм. Він поліцейський, який нещодавно був переведений на нижчу посаду. Це сталось через один неприємний інцидент, і тепер чоловік змушений відповідати на дзвінки людей, які потрапили у якусь біду. Він став диспетчером служби порятунку, і це його пригнічує. Асгер звик виконувати серйозну, небезпечну роботу, ловити злочинців, а тут він має сидіти на місці і говорити з людьми, які зазвичай дзвонять через якісь дрібниці. Це розчаровує головного героя і засмучує, але змінити він поки що нічого не може. Та одного разу він отримує дзвінок від жінки, яку викрали. Справа дійсно серйозна, оскільки її життю загрожує смертельна небезпека. Вона не може сказати, де знаходиться і що взагалі сталось, але потребує допомоги. І Гольм хоче її врятувати, але ж як це зробити, не маючи потрібної інформації? ©Kino4ua Винний 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ніна
    Ніна
    3 червня 2022 02:43
    + +1 -
    Дуже цікавий фільм тримає  в напруженості  до останньої хвилини???