Kino4ua.com
R

Аферистка

Рік:
Ор. назва:
I Care a Lot
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Джей Блейксон
Тривалість:
01:58:46
Переклад:
Українська мова Cinema Sound Production | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Аферистка – кримінальна комедія, яка розповідає про чарівну, розумну, успішну жінку з іменем Марла. Вона створила своє юридичне агентство, діяльність якого викликає повагу у тих, хто про нього чує вперше, оскільки Марла опікується пенсіонерами, які залишились самотніми. Ці старенькі люди стали геть беззахисними і слабкими, а головна героїня їм допомагає. Благородно, правда ж? Але є тут один нюанс, про який не знають звичайні перехожі. Героїня не просто опікується старенькими, а дуже вправно їх дурить. Спочатку вона заявляє, що її клієнт недієздатний, потім відправляє його у притулок для стареньких, а потім обкрадає. І схема ця працює відмінно вже тривалий час. Так могло би бути й далі, якби не поява чергової пенсіонерки, у якої є власні секрети, а також син-мафіозі, який буде мститись тому, хто образить його маму… ©Kino4ua Аферистка 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олександр
    Олександр
    18 липня 2021 01:56
    + +1 -
    Дякую за чудову українську мову!
  2. Роман
    Роман
    1 травня 2021 00:55
    + +1 -
    Даремно потрачений час.
    Почалося все цікаво, але потім награність почала вилазити з усіх сторін: головну героїню зробили ну такою неправдиво геніальною, хитрою і непереможною, що аж верне; суддя настільки  тупий, що не помічає регулярних систематичних підстав і обману від одних і тих же осіб і вірить кожному слову цієї нехорошої дамочки, а російська мафія то повний абзац: залякати не можуть, вбити не можуть, шмон в квартирі зробити не можуть, адвокат ідіот, а головний ватажок з розумовими здібностями п'ятирічної дитини.
    Це повний треш..... Навіщо я це дивився?!
    Добре, що хоч в кінці її якось вбили, а то би вийшло, що вона як всесвітнє зло, що захопило світ.