Kino4ua.com
R

Останні дні на Марсі

Рік:
Ор. назва:
The Last Days on Mars
Країна:
Великобританія, Ірландія
Режисер:
Рорі Робінсон
Тривалість:
01:38:40
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Останні дні на Марсі – фантастичний трилер про жахливу знахідку на червоній планеті. Вісім членів космічного екіпажу, які перебувають на дослідницькій станції, розташованій на Марсі, вже закінчують роботу і збираються повертатись додому. Вони останній раз збирають зразки грунту, щоб їх дослідити, і Марко знаходить дещо дуже цікаве. Він бачить у грунті сліди органіки, і це наштовхує його на деякі думки. Але іншим членам команди він вирішує поки нічого не казати, а перевірити свою теорію самостійно. Він вигадує якусь причину, щоб покинути територію бази, а потім робить те, що запланував. Його гіпотеза підтверджується і перестає бути таємницею – вони знайшли на Марсі нову форму життя. А далі події починають розвиватись дуже стрімко: дослідник гине, а його відкриття стає смертельно небезпечним, оскільки невідомі людям живі організми заражають їх і перетворюють на монстрів… ©Kino4ua Останні дні на Марсі 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?