Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Загублене серце / Черрі

Рік:
Ор. назва:
Cherry
Країна:
США
Режисер:
Ентоні Руссо, Джо Руссо
Тривалість:
02:21:02
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | HD Rezka Studio
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Черрі – кримінально-драматична стрічка про чоловіка з посттравматичним синдромом, який намагається вижити у жорстокому світі. Ніко Волкер обрав професію лікаря, щоб допомагати людям, рятувати життя. У нього була кохана дівчина, яка захотіла поїхати в іншу країну на навчання. Залишившись без неї, головний герой виявив бажання піти на війну в Ірак. Так він став військовим медиком. Ніко навіть у страшних снах не міг уявити ті жахіття, які довелось побачити на власні очі на фронті. Пройшовши через справжнє пекло, він повернувся додому вже зовсім іншою людиною. Усміхнений і спокійний чоловік перетворився на тінь самого себе. Навіть у мирних умовах йому погано, а окрім посттравматичного синдрому у нього ще й наркотична залежність. На наркотики потрібні гроші, яких у Ніко немає. Але його так «ламає», що він наважується пограбувати банк… ©Kino4ua Загублене серце / Черрі 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Гіллі
    18 квітня 2021 21:40
    + +1 -
    Без слів, однозначно потрапив на полицю улюблених фільмів. Чи варто дивитись? ТАК, ТРЯСЦЯ, ТОЧНО ТАК!!!!!! Але попереджаю, емоціями вас просто затопить.