Kino4ua.com
G

Ганнібал

Рік:
Ор. назва:
Hannibal
Країна:
Великобританія
Режисер:
Едвард Базалгетт
Тривалість:
01:29:48
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Ганнібал – історико-біографічна стрічка, яка розповідає про відому історичну особистість, легендарного полководця, який жив у стародавньому світі. В античній історії Ганнібал – це людина, яка вела невпинну боротьбу з римлянами і Римом. Він був сином правителя Гамилькара, і в свої 9 років він дав батькові обіцянку, що буде воювати з Римом за будь-яких обставин. І так воно й сталось у майбутньому. Тоді він був дитиною і не знав, яка доля його чекає, а життя вже готувало йому численні випробування. На його життєвому шляху було багато перемог, але не менше було і поразок. Він завжди пам’ятав про свою клятву батькові, і навіть після капітуляції продовжував боротьбу і активну антиримську діяльність на території своєї держави і навіть інших. А через 50 років після легендарного походу Сципіона Африканського, Карфаген був зрівняний з землею римлянами… ©Kino4ua Ганнібал 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?