Kino4ua.com
PG-13

Східний вітер 3

Рік:
Ор. назва:
Ostwind 3: Aufbruch nach Ora
Країна:
2017
Режисер:
Катя фон Гарньє
Тривалість:
01:46:24
Переклад:
Українська мова Інтер | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Східний вітер 3 – чергова частина пригодницької стрічки про дружбу дівчини і скакуна на ймення Оствінд. Міка стала вже зовсім дорослою, а найголовніше, що вона тепер справжня легенда у світі тих, хто займається розведенням коней і бере учать у кінних перегонах. Дівчина може дати слушну пораду, тому до неї на консультацію прибувають люди з усієї країни. Але не всі готові чути те, що вона скаже. Трапляються і такі клієнти, які не хочуть бачити очевидного, і це дуже втомлює і засмучує героїню. Окрім того, у неї вистачає власних справ, якими теж потрібно займатись. Віднедавна їй почали снитись дивні сновидіння, у яких фігурує один символ, пов'язаний з Оствіндом. Міка починає шукати у довідниках, що ж цей знак може означати, і знаходить інформацію, але для остаточного роз’яснення їй потрібно поїхати до Андалусії, що в Іспанії… ©Kino4ua Східний вітер 3 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?