Kino4ua.com
R

Людина-вовк

Рік:
Ор. назва:
The Wolfman
Країна:
США
Режисер:
Джо Джонстон
Тривалість:
01:59:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Людина-вовк – новий погляд на стару історію про істоту, яка схожа на вовка, але значно більша і сильніша. Події відбуваються у кінці 19-го століття на території старовинного маєтку, де мешкають представники аристократичної родини Телбот. Одного вечора син сера Джона йде на прогулянку, але додому вже не повертається. Наречена зниклого чоловіка дуже схвильована і налякана. Вона їде в Лондон, щоб знайти там Лоуренса Телбота, брата свого коханого, і попросити його про допомогу у пошуках. Але той не надто поспішає повертатись у рідні місця. А коли все ж прибуває додому, то тіло брата вже знаходять інші люди. Місцеві жителі перелякані, оскільки з’явились історії про якусь невідому істоту, яка і вбила чоловіка, пошматувавши його тіло. Лоуренс може їхати назад, але чомусь він вирішує залишитись, про що дуже скоро доведеться пошкодувати… ©Kino4ua Людина-вовк 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?