Kino4ua.com
R

Зведені сестри

Рік:
Ор. назва:
Demi soeurs
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Сафі Азедин
Тривалість:
01:40:25
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Зведені сестри – історія про трьох дівчат, які несподівано дізнались про свої родинні зв’язки. Олівія, Лорен і Сальма не були між собою знайомі, хоча біологічний батько у них один. Вони вперше зустрілись, коли прийшли оглянути квартиру, яку тато їм залишив у спадок. Так їх життєві шляхи перетнулись. І хоч у їх жилах тече одна кров, але люди вони геть різні. Одна шукає для себе ідеального чоловіка, і це її основна мета у житті. Інша не пропускає жодної вечірки, а ще одна сестра мріє відірватись від матері і втекти з провінції, де вони разом проживають. У кожної з героїнь свої погляди на життя, вони виховувались в різних умовах, у них відрізняються захоплення, але тепер у них є спільне житло, де можна жити разом, а це означає, що їм доведеться шукати спільну мову і якось уживатись. Чи зможуть героїні стати по-справжньому однією родиною? ©Kino4ua Зведені сестри 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?