Kino4ua.com
R

Тримай язика за зубами

Рік:
Ор. назва:
Keeping Mum
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Ніал Джонсон
Тривалість:
01:39:20
Переклад:
Українська мова НТН | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Тримай язика за зубами – кінострічка, у якій розповідається про будні однієї англійської родини, у якій з’являється нова покоївка. Уолтер Гудфеллоу і його сім’я проживають у сільській місцевості. Чоловік – місцевий священик, який приділяє увагу своїм прихожанам, а от стосунки з близькими людьми зіпсувались, оскільки він віддалився від них. Холлі, його 17-річна донька, зустрічається з хлопцями, але обирає серед них не найкращих. А син Піті страждає від знущань у школі, тому відмовляється її відвідувати. Глорія, дружина Уолтера, яка не отримує з боку чоловіка уваги і любові, починає задивлятись на тренера з гольфу. Щодня ситуація в родині лише погіршується, і невідомо, як би все могло закінчитись, якби у дім не прийшла Грейс Хокінс. Ця літня жінка, здається, вміє вирішувати будь-які проблеми, навіть чужі. І методи у неї доволі цікаві… ©Kino4ua Тримай язика за зубами 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?