Kino4ua.com
PG

Дядечко Бак

Рік:
Ор. назва:
Uncle Buck
Країна:
США
Режисер:
Джон Хьюз
Тривалість:
01:40:55
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Дядечко Бак – весела історія про чоловіка, який погодився трохи побути нянькою для своїх племінників, не здогадуючись, що його чекає. У центрі сюжету знаходиться Бак Рассел – кремезний чолов’яга, якого важко назвати серйозним і відповідальним, оскільки цих понять він просто уникає. Він трохи дивний, зі специфічним гумором чоловік середнього віку, який дуже любить азартні ігри. Власної родини у нього немає, та й не уявляє він себе чиїмось чоловіком, сім’янином… Але у нього є родичі, у яких троє дітей, і одного разу вони просять Бака про допомогу. Кілька днів він має доглядати за племінниками, і йому здається, що у цьому нічого складного бути не може, тому й погоджується. Сповнений ентузіазму герой приїжджає у дім родичів. Але з перших же хвилин спілкування з дітьми він розуміє, що легко тут не буде. Та відступати нікуди, доведеться шукати підхід до малюків… ©Kino4ua Дядечко Бак 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?